СТеля блимає гнілою грушею,
СТрижнем стиснута поміж квартирами,
СТрум із крану б'є наругою -
я постійно
під напругою.
СТудять сходинки дороговказами,
СТалі репліки звисають дугами,
СТислий ліфт скрипить папугою -
я постійно
під напругою.
СТукіт поверхів кляне жадобою,
СТиглих млинчиків солодкі спогади,
СТрічку слів роздуло смугою -
замикаючись
під напругою.
|