Дякую пане Іване! Я думаю якби ми були всі трошки добрішими,тоді ми справді малиб менше горя і більше статків.Хай Вам щастить на добрих людей і добрих друзів.Всього Вам найкращого!
Гарний твір, цікаво як ви не втомились сам розмір мене вразив, не говорячи за вірш. "Як би".. душа у вас повна почуттів,хочу сказати одне не стримуйтесь,- в тому розумінні вони вас далеко заведуть, в хорошому сенсі.
Дякую пане Романе!Я думаю що повну почуттів душу можна вилити тільки у віршах,тай то лише для тих людей котрі це зрозуміють.Тому дуже Вам вдячна за розуміння і підтримку.Всього Вам найкращого!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")