Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 09:25
Меню сайту
Категорії каталогу
Кедик Світлана [96]
Поезія Світлани Кедик. Закарпатська область, Виноградівський район, село Букове.
Рошко В’ячеслав [26]
Кузан Василь [39]
Бабічин Юрій [10]
Вихованець Леся [1]
Ісаєвич Михайло [47]
Марина Алдон [4]
Пальок Анна [79]
Хланта Михайло [18]
Бурдюх Микола [54]
Наталія Степа-Пеньора [2]
Медвідь Марія [1]
Рибар Тетяна [3]
Опитування для Вас:
Як Ви дізнались про сайт?
Всего ответов: 424

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Поети Закарпаття категорії та розділи української поезії, українська проза Пальок Анна
 

Самотня смерека

Піду я у гори високо,
Букові густі там ліси,
Там птахи співають доволі,
Їх чути дзвінкі голоси.

Там вітер дерева колише,
Шумить у потоці вода,
Схилились берези донизу.
Під ними трава молода.

Вся вкрита росою рясною,
Як срібло на сонці блищить.
Там сойка не має спокою,
Постійно про щось верещить.

Є там невелика поляна,
До неї ведуть два путі,
Смерека на ній одинока,
У суму своїм,в самоті.

Росли вони разом із дубом,
У парі співали пісні,
Та Їх розлучили назавжди,
Й зрубали його навесні.

З тих пір вона дуже сумує,
І плаче вночі і удень
Його вона більш не побачить,
Один лиш залишився пень.

Хто їх покарав так жорстоко,
Хто з ними зробити так зміг,
Той Бога у серці не має,
І совість свою не зберіг.

Тож стоїть вона в сумі,самотня,
Неначе солдат у бою.
І кличе до себе пташину
Щоб вилити душу свою.

Додав: Panna (28.06.2011) | Автор: © Panna
 
Розміщено на сторінці: Пальок Анна

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2116 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
avatar
1 Pushok • 08:32, 01.07.2011 [Лінк на твір]
Тема гарна, опис на мій погляд чудовий. Зі всім іншим, успіхів Вам.


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz