Приведи нас, о, Боже, до тями,
окропи огнезірно з Небес! -
демонічними скусані псами -
ми отруєні ними і днесь.
Утинали нам обрії..! Kрила
прострочило упирське жало!
Ув антоновім пеклі пахтіла
розкалинена даль..! - відбуло?
Стугонять розпанахані гени
І кричать геноцидним тавром!-
бо вмонтовано страхи гієни,
меншовартості влито оском.
Порозпластане нації тіло -
"світова хірургія"... Ножем
перекроєно душу уміло
і запудрено все міражем!
Нам обірвано промені сили-
димна Сонце закрила доба!
Нас боялися...рвали... палили,-
а за те, що були не "юрба"!
не вколишеться голос опухлий...
в генну пам"ять загнано клинком:
немовляткові немічні рухи...
в грудях мами - тужнЕ молоко...
Запалімо свічки і згорімо -
хай відновиться з попелу тлінь
Сонцеген, що зійде незборимо-
надпотужністю наших молінь.