Прикалинило пташа змерзле крильце у розгіллі - скупо промінь ороша сумноперу... снігу штилі.
Розсипні цукри довкіл- ані смаку - ні поживи... Птасі мріється кизил, вишні врода неспесива.
Сонце - виснуче зерно- недосяжно вабить око... Може в цій порі воно змерзло тАкож одиноко?
|