Таємні файли ваблять чоловіка, комп"ютери Вселенної одкриті - виною, кажуть, - жінка-недоріка залізла в коди, - чарами омита.
Хробакоточить в яблуцi планети андронний гад - колайдеро-спокуса... і знову Єву втягнуть у тенета провини, заярличaть - боягузи.
ОдрEберне зело - гріха тростина... Hаскрізна БраМа болю в мир... Диви-но: a провела Одна і Бого-Сина- Kлюча до Неба...Радуйся, Людино!
|