Коментувати також можна з та

Пт, 19.04.2024, 00:45
Меню сайту
Категорії каталогу
2007 рік [2]
2008 [58]
2012-2020 [66]
Опитування для Вас:
Ваша стать:
Всего ответов: 493

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Терра-ПОЕЗІЯ категорії та розділи української поезії, українська проза 2012-2020
 

Карлові Вари

Ой пуцюрино ж ти моя пуцюринонько ой скручу ж я тя як перевесло
Ой бо ти ж мене тай сиротиноньку аж у Карлові Вари занесла
Ой та найби тоті Вари Карлові тай шлячок наглий трафив
Ой та яжеж там тай в роках молодих тай здоров’ячко своє втратив
Ой ти тесцю мій тесцю, мій голубе сивий ой який жеж ти був правдивий
Ой коли жеж я тай на Чехи сбирався ой а ти ж за мене та як той кліщ хапався
Головоньку гнув, руки розставляв; певно ти щось чув, певно ти щось знав
І бігме вам скажу і далібок скажу підівпав я за ту чешку рижу
І в знемозі тепер на бамбетлі лежу тай порошки різні лижу
Ой вже скоро осінь наступить, твої діти до школи підуть
А мене бідного трупом тай на цвинтар сільский понесуть.
А на цвинтарі світло сгасло всі мерці полягали спати
А небіжчик один, та такий скурвий син тай не хоче чогось лягати
Зняв з себе райтки та ще й калісони тай сів під калиною срати
Ой не цвіте тая калинонька та вже дванайцятий рік
Ой переверніть мене людоньки та й на другий каже бік
А на тім боці Дністра – панібрата долиноньку вкрили збанюшки
Ой не бувати мені небувати ні в Самборі ні в Конюшках.

Додав: feduhmarian (17.07.2015) | Автор: © Федух Мар'ян Стефанович
 
Розміщено на сторінці: 2012-2020

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1438 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 karas • 14:29, 02.08.2015 [Лінк на твір]
Ну що ж , здоров земляче !


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz