Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 03:19
Меню сайту
Категорії каталогу
2007 рік [2]
2008 [58]
2012-2020 [66]
Опитування для Вас:
Що є загрозою розвитку української мови?
Всего ответов: 497

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Терра-ПОЕЗІЯ категорії та розділи української поезії, українська проза 2012-2020
 

Ключі для відкриттів

Ключі для відкриттів

Я сиджу й читаю книжку
Про таких , як я дітей.
Їх пригоду незвичайну,
Хтось дізнався чийсь секрет.

Так минає час за часом.
Ніби й я в пригоді тій:
Вже сідаю на дракона
Й піднімаюсь в височінь.

Дізнаватись щось цікаве,
Відкривати щось нове
Книги мені помагають,
Став в пригоді й Інтернет.

Коли я з'явилась вперше
В павутині цих мереж
(Інформації там "море") -
Щастю тут не було меж.

Став в пригоді помічник мій
не лише у пізнанні.
Допоміг знайти він друзів,
Бо колись згубились ми.

Інформація - це сила.
Сильний той, хто знає все.
Лише розум і старання
"Утворили" Інтернет.

Та блукаючи в мережах,
Можна втрапить у біду:
Там троянський кінь наскочить -
Й тут бояться вірусу.

Тож , щоб так не загубитись
В павутині цих мереж -
Треба нам реально жити
І книжки читати теж.

Світ цікавий , неповторний -
Безліч тут секретів є .
А цікавість і натхнення -
Це ключі для відкриттів.

Додав: Katya_2004 (05.11.2015) | Автор: © Білоусова Катерина
 
Розміщено на сторінці: 2012-2020

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1478 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
avatar
0
1 ЛІРИК • 23:04, 05.11.2015 [Лінк на твір]
непогано. yes
avatar
0
2 suziria • 08:13, 06.11.2015 [Лінк на твір]
Інформація - це сила.
avatar
0
3 Asedo1949 • 14:14, 06.11.2015 [Лінк на твір]
Ай, молодець Катруся! Удосконалюйся і все буде добре...


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz