Відходять правди не святі. Вмирають нехрещені діти В муках незнаних людині. Все це нам треба зрозуміти...
Вивчати нам суть правд святих В той час, коли наш ум здоровий. Відкиньмо свій і не свій гріх. Всі станьмо до віри й любові.
В святинях, отці про любов... Вслухуймось в те, що нас єднає. Віра каже простити знов. В ній Ісусове Тіло й Кров. Відкрите небо. Пахне раєм... Воля вільна. То ти рішаєш. 26.11.2016р.
Нам і справді дано право вирішувати самим все у своєму житті, та біда в тому, що нас не учать, що погане, а що добре, а самі ми додуматись не можемо, тому в суспільстві хитавиця - хто до ліса, а хто до біса...
Дякую Вам Пані Катерино за зрозуміння. Будьмо! З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")