Якось
Ната каже мамі:
- Тяжко стало жити.
А
чи можна всім нам, мамо,
кілька рук пришити?
Мама
дуже здивувалась:
-
Ти ж моя дитино.
Лиш
по дві руки, Натусю,
бути
в нас повинно.
-
Просто кожен день в садочку
нянька нас повчає:
В
мене , дітки, на усіх вас
рук не вистачає.
|