ТВОРЧИЙ
- Я, напевне,
дуже творчий.
– каже Владик Олі. –
Мати кожен день
торочить:
що ти витворив у
школі?
БІЛЬШЕ
- Дайте нам
горішків жменю. –
просить внук дідуся.
- Он, горішки на
столі є.
Хлопче, не лінуйся.
Дідо каже: - Сам
візьми-но,
ти, онучку, ліпше.
- Краще ви,
дідусю, дайте.
Ваша жменя більше.
ТАЛАНТ
- Син приходить
часом сонний, в’ялий він доволі. -
Каже якось
батьку вчитель у музичній школі.
Тато радий: - То
є добре! Сумніву немає!
Це у нього, щоб
ви знали, мій талант дрімає.
|