Баба Ганя бабі Вірі дала добру раду, Як гнилих людців позбутись, гнать верховну зраду. - Маю я рецепт, сусідо. Дуже добре діє. Зникнуть враз чинуші підлі, в уряді злодії. Телевізор свій від бруду треба обробити. Вам свяченою водою добре окропити. Вмить усяка нечисть згине. Рекет, депутати. Всякі гниди, бандюгани, кляті бюрократи. - Що ви кажете! Поможе? Дав би Бог! Нівроку! - Чесно, чесно! Чистий спокій в нас уже півроку. Дурнів тих давно не бачим. З дідом вже звикаєм. Ми для вірності той «ящик» зовсім не вмикаєм.
Можно і не вмикати, але краще і окропити- для вірності...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")