Кінцівка цікава, неочікувана. Чудова поезія. У другому рядку раджу поміняти місцями слова "зими" і "буденні", щоб ритм не порушувати (наголос бо має бути на другому складі, як на початку інших рядків).
Та ні, Марійко, - в другому рядочку все правильно, адже там йдеться про одну пору року. Мабуть, було вже пізно, була сонна, просто неуважно вчиталася в текст...
Як завжди,чудовий експромт,пані Наталю! Дивуюся,як тільки у Вас виходить писати такі ліричні відгуки!..
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")