Бог пройшовся по серцю ногами босими.
(Валя Савелюк "Клечальна неділя")
Навіщось ніч і ти - до серця босий, І ці п’янкі спокусливі слова...
(Леся Геник "Босе")
Босоніж по траві мойого серця Пройдешся, ледь торкаючи росу. І голос мій раптово обізветься На слів твоїх нечувану красу!..
Босоніж по піску моєї мрії, Як тепла хвиля, пошепки майнеш... І полетять кульбабові завії, Дмухне в обличчя літепло хмільне!..
Мов доторкнувшись таїнства причастя, Розвію попіл сумніву й тривог. Босоніж по хмаринах мого щастя- Як літній дощ.Як музика.Як Бог...
|