героїня вірша ,не може знайти відповідь на те : чому не розуміють її любов? Адже вона так кохає. А це тому , що інша - не відчуває ту печаль і силу , що є в душі іншої. Гарно.... Так тримати , п. Наталія!А назва , теж цікава.
Щиро дякую,пані Ірино,що не оминаєте моїх віршів і завжди коментуєте їх,ділитеся своїми враженнями і роздумами! На цей вірш мене надихнула одна журлива мелодія.На іншому сайті я так і виклала цей вірш з мелодією.Так,не завжди кохання-взаємне.Тут саме про це і йдеться-про розпач ліричної героїні,яка зневірилася у почуттях коханого чоловіка.Таке зустрічається дуже часто і чи не кожен з нас рано чи пізно проходив у своєму через щось подібне.
Такий крик душі... така нерозділена любов звучить у кожному слові цього вірша, що коли читаєш аж плакати хочеться, так шкода бідну ЛГ. Погоджуюся з п.Віктором талант- сила!
Ось я собі думаю, якщо б не було нерозділеної любові - скільки шедеврів недоотримало б людство?... Цей вірш - музика бентежної Душі, яка володіє найбільшим мистецтвом з-поміж усіх - вміє любити...
Дякую,люба Роксолано,за такі трепетні слова! Радію тихо і щиро!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")