Відлистопадиться, я знаю, Затихнуть сльози і печаль. На стиглих персах небокраю Світанок вИпрозорив шаль,
Налиту хересом багряним. На листя клена де-не-де З надтріснутої порцеляни Пролила осінь каркаде.
Гірчить повітря полиново, Пітніють сАду вітражі... Не ти мене зігрієш словом, Зігріють інші, та...чужі.
І я забудуся з одчАю, Усім жалЯм наперекір!.. Відлистопадиться, я знаю, Лиш не здавайся, чуєш?Вір...
|