"Ой,кульбабки летять У вікно зазирають, Бо бажають все знать Про людей свого краю". П.Наталю ( а так хочеться звернутися просто "Наталочко"), дякую безмірно за насолоду читати ваші вірші,ВОНИ ПРЕКРАСНІ!!!!! В них щирість,в них дійсність,в них фантазія!
Люба пані Галино,якщо бажаєте,можете звертатися до мене просто "Наталочко"-мені буде приємно!Дякую щиро за такий теплий відгомін на адресу цього скромного вірша! Завжди Вам рада!
Щиро тобі дякую,люба Роксолано,за такі позитивні емоції і душевне тепло!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")