Наталочко,від вашого вірша сльози на очах! Образ отої Залюбеної,Закутаної, Напоєної,Розніженої настільки явно постає перед очима,що передати неможливо. Вірш ШЕДЕВР!МОЛОДЧИНКА!
хотіла прискіпатися до "закутана"... але десятитомник дає таке слово... добре, що спочатку перевірила себе, перед тим як повчати Вас, Наталю... і... дякую за випадковий- але урок... буду тепер із "закутаною" дружити...
Так,воно схоже на російськомовне "окутана",проте,вживається і в нашій мові.А прискіпуватись такій доброзичливій людині,як Ви,і не гріх,бо Ви-толерантна і не будете нічого нікому нав'язувати. Рада Вашому приємному візиту!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")