Відлига.Крапельки дрібні Снують рапсодію зимову І білу тишу вечорову З небес осяяли вогні- Зірок коштовні міріади. Бурульок дзенькає кришталь, Легкий посріблений перкаль Впав на сади і на левади. Нап'явши хутряний каптур, Схилила голову калина І, наче зграя лебедина, Біліють шАпки кучугур. Таке оманливе тепло, Застигнуть ці зимові сльози, Як тільки вранішні морози Дихнуть крізь плетиво гілок.
Щиро дякую, пані Ірино! Оце вже кілька днів підряд у нас після обіду, коли пригріває сонечко, починається відлига і дзвенять крапельки талого снігу.А на ранок - знову морозець все сковує.
Ваша правда, пане Юрію:ще трохи і перший місяць зими залишиться позаду.На протязі кількох днів зима в нашому краї потішила нас потеплінням, а цієї ночі вже вдарили морози.Вдячна Вам щиро за увагу до моїх віршів!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")