На жаль, і нас він покинув...А ще налетіли вітри і видули увесь сніг, тож земля тепер чорна. Маю надію, що Новий рік принесе із собою білого пухнастого сніжку! Дякую за приємний візит і експромт, пані Тетяно!
Все правильно п. Наталю. Вірна позиція!!! І я в житах, як маківка, хмелію В п'янких обіймах ситцевих вітрів Допоки ти, мій білий сніговію, Так безпорадно бавишся у гнів!.
Дякую, люба Роксоланонько, за такий гарний висновок! Рада тобі!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")