Як хитрий тать*, вкради мене у лісу Під молитовний шепіт яворів Опустить вечір ситцеву завісу, Останній промінь кане між гаїв.
І перша зірка вийде на орбіту, Лимонним соком збризне небокрай. Як хитрий тать, вкради мене у світу І десь в кишені серця заховай.
*Тать - злодій.
|