Господи! як сумно. І зринули в памяті покинуті по селах оселі . Осиротілі вікна, відсирілі без господарського тепла печі.... Знаєте п. Наталю у мене оселя на сучасний лад, але піч-найбільша її окраса.Щиро вдячна Вам за Ваші талановиті твори.
Зачитуюся вашими щирими рядками...Так щемно і душевно може писати щира закохана в рідний край ,в батьківщину людина! Низький вам уклін , Наталочко,за тепло і добро ,яке несуть читачеві ваші вірші.
Дякую, люба пані Галинко! Ваші щемні слова сколихнули струни душі... Заради таких читачів варто писати!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")