Спасибі тобі за образу- я вийшла із коми. Пробач мене за відразу - давно вже знайомі. Спасибі, що довго не мучив, що злим і рішучим був. Пробач,що у день заручин, але ти, напевно, забув Спасибі за підлість і зраду-зумію тепер розпізнать, як смачно, красиво й до ладу людина уміє брехать. Тепер я не буду страждати_- топитись в самотній журбі. За те, що вже підняті грати, за волю, спасибі тобі.
Так. шановний Укран, висновки зроблено, але ж жіноче серце не може жити без кохання-черствіє. Треба ,принаймні намагатися, із позитивом іти по життю.. А важкі життєві обставини додають нам мудрості. Вдячна Вам, що прочули і зрозуміли.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")