За далекими ,синіми горами, В хащах диких, похмурих лісів живе казка, незнаная творами найуспішніших в цьому митців. Серед трав непрохідних блука вона, бродить в сивім журчанні річок. Нема кому зібрати того зерна для маленьких моїх діточок. Гірко плаче та казка, сумує, давить груди самотність її. Кожен день вона добре пильнує- чи не зайдуть в той ліс казкарі. Бо . як зайдуть, то вибухне кольором шлейф історій, казок і віршів... і залишиться в памяті творами для твоїх і моїх молюків.
Кожен день вона добре пильнує- чи не зайдуть в той ліс казкарі. Бо як зайдуть, то вибухне кольором шлейф історій, казок і віршів... і залишиться в памяті творами для твоїх і моїх молюків.- Побільше Вам таких барвистих казок!
P.S.у слові "метців" помилочка:замість "е" повинно бути "и".Успіхів Вам!
Щиро дякую, що завітали до "незнайденої казки",бо саме вас вона чекає "в хащах диких, похмурих лісів". Щасти!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")