Герою мій, твоє обличчя Не полишають блиски браві, Щодень, хвилину ти в забаві: Із себе ліпиш... сам не знаєш? Кого? Можливо, Че Гевару?
На жаль, не Рама ти. Логічно: Усе тобі, в тобі, для тебе, Дружина... Вже забув далебі? А Крісло? Тільки під тобою? Піди з двобою.
Ти не з містерії явився? Озіріс тупо так вселився! Чи, може, поряд свій платон Наказ від нього і закон?
Вертай додому. Там Ізіда, Живе надією зігріта.
Ти мріяв, думав - Олександр! Насправді, стільки саламандр Розвів пообіч крісла.Боже! Аїд давно вже на сторожі...
Ну, не зіграв, не став ти "примом"! То ж скільки б не набралось гриму - Тебе не коронують, милий! Один Нерон - і він із Риму!
* * *
Дай сісти в крісло.Недалеко Від тебе он стоїть Сенека!
1.Осіріс – в єгипетській міфології бог підземного царства. 2. Ізіда – його вірна любляча дружина, богиня кохання, та жіночності. 3.Сенека -філософ, вихователь Нерона. 4.Нерон - імператор Риму, за одними легендами спалив Рим, за іншими рятував та відбудовував. 5. Че Гевара - революціонер, коменданте кубинської революціїї
|