мулуко даї прудукти,
шуби пити, шуби їсти:
і биту верхнину,
бриндзу і яшницю,
йоґурт, квасне мулуко,
і- кифір, і- масло,
і- маслянку,
шу си можна зісти
с самого ранку,
і сир- білий , і- кляґавий,
і- навіть вирхнину,
шу си можна взяти
ду кабінети, абу- на пулунуни.
ше є яйця,
смажині, варені,
збиті чи рузляті-
всіх їх можна скуштувати.
мнясо-рибa
мнясо-рибу їсти треба
вувечи, тилячи,
і пичине, і варене,
і тушене, і вʼялене,
куба`си, кунтлєти, різки,
мняхке мнясо і ни дужи-
тре всьо пробувати, дружи-
парівки, паштет, салямі,
біфштекс, бужинину,
масне мнясо і нижирни,
сулунину, сало, і пацяче мнясо,
і риберка, шу ви їх зісте дужи ласо.
ше- умасти, соси, запражки,
як в курчмі в баби Палашки.
Цей лінк - для публікації творів саме до вашої кетегорії (Петришин Іван), а вже потіи можете обрати ще й категорію за змістом вірша: http://virchi.pp.net.ua/publ/439-0-0-0-1
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")
Maksymovych: Дякую за коментар, дуже приємно що Ви звернули увагу до мого твору. Як автор я залишаю простір для читача — щоб кожен міг знайти у вірші щось своє.