Болючий твір і тема болюча.Приходять думки сумні, але тверезі.Кому вигідна і потрібна ця війна, в якій гинуть наші діти, і чому діти наших державних мужів не воюють в окопах? Війна ця, крім горя, приносить в Україну ще й великі фінансові потоки, котрі так легко можна розкрадати та списувати на війну... На війну можна все списати.
... Але українці залишаються вірними своїй ментальності: віддають свою долю в божі руки, обробляють землю... Чи то воно й справді підтверджується: "Як на роду написано"? Бо ж уже два століття актуальні вірші Шевченка.
Коли на вулиці поруч одна за одною пропливають чорні хустки на головах жінок, які нікого навколо себе не бачать, дійсно стає страшно...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")