Боротись треба з ворогами!!!
Боротись треба з ворогами!!!
Який тягар, мов камінь на душі
кругом туман, небачемо нічого
Ділити хочуть нашу неньку москалі
І не бояться вони Бога.
Ця їхня наглість, перейшла кордон
І ті зеленки, мов оті сновиди
Тиняються, як той бізон
У клітці, обірвавши всі пориви.
Як можна жити на брехні
Тулити в очі нагло ці екрани
На вуха щебетати мов глухі
Не відчуваючи жодної рани.
Відверто кажучи немає слів
Хочеться брати автомат й до бою
Але ж тоді, не перелічити сліз
Наших батьків від болю.
Ми віримо, що все таки настане мир
І ми забудемо про ціі чвари
Дай Боже мудрості усім
Щоб ми не думали погане.
…….
Ми хочемо змінити щось
Щоб доля легко усміхалась
Щоб по житті гарно велось
Й проблема наша вирішалась.
Не вірте погані отій
Яка прислала нам той безлад
Боротись треба нам усім
Щоб не зганьбити нашу гідність.
Змерися вороже – не твоє
Ти на чуже позарився уже
Ми будем гнати тебе в двоє
Адже чужий не свій – поб’є.
Терпіти ми не будемо нічого
Принишклого, зеленого як мох
Поборемо ми тебе як оцього
І ми покажемо хто є лох….
………
Що робить безголова сволоч
Не бачить він нічого крім жаги
Нема у нього ніна мєлоч
Хоч капельку як кажем ми мозги.
Уся Росія як той зомбі
Не знаючи нічого навкруги
І ми усі у тій жалобі
Та пам’ятати будем на віки.
Усе капутін хоче повернути
Він хоче знищити усе й усіх
Йому лишилось трохи ще дихнути
І ми поставимо оцей поріг.
Ми будемо боротися душею
І знищимо цей ненависний світ
І силою душі відкинемо імперію
І ми забудемо, що таке гніт.
Сьогодні ми не будемо втрачати пильність
Адже той ворог біля наших цих воріт
Так, він забув що таке милість
Не знаючи нічого, окрім бід.
Закритті очі у російського народу
Небачачи нічого він мовчить
Адже вони зробили би погоду
І все відкрилося би за одну цю мить.
Але кайдани на очах тягнуть до долу
І розірвати їх немає сил
І всі ми хочемо додому
І щоб не заважав нам пил.
Ой це не пил це є болото
В безодню хочеш затягти
Ой не здамося ми сволото
Ми далі будемо іти.
Твої загарбницькіі плани
Потерплять крах на цій землі
І заживуть всі наші рани
А пам’ятати будемо в душі.
Автор
Шишуряк С.Г
Додав: Sergio (09.11.2014)
| Автор: © Шишуряк С.Г
Розміщено на сторінці : Шишуряк Сергій
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1456 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): Майдан , війна
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.