Неправда всюди поміж нас
Ріжуться всі і та ж Росія
Але ж між нами теж якраз
Воно є всюди як мессія
Брехня за гроші,воно так
Мабудь буде це все довічно
Відколи стукнув оцей час
Й не виставимо все публічно.
Скільки вам треба для життя
Повірте, оце зовсім трішки
Щоб була доля на віка
Щаслива гарна із усмішки.
Я був далеко ,та не всюди
Але побачивши життя
Якому всі радіють люди
І цінять вартості буття.
Й не бачив я ворожості отої
Яка блукає часто серед нас
Адже ми всі одної крові
І доля не розлучить нас.
Земля є кругла,всі ми знаєм
І можем разом ми іти
Та ні ,десь бачимо вогонь палає
Коли відверто дивлюсь в очі ті.
Не треба бути ворогом другому
На світі це життя прекрасне є
Цінуйте все що маєте від Бога
І той обман та зависть пропаде.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")