Нулі... нулі... нулі... нулі ...нулі...
Незрима в храмах йде валютна битва.
На цій землі, так прикро, на землі
Така ціна святішої молитви.
Десятий, сотий й вищий номінал
"Святих отців" з жадобами банкіра.
Так швидко, як зроста їх капітал,
Свічою гасне нишком моя віра.
Яка, мов пара білих голубів,
Збира останні крихти на долоньці.
Їй хочеться в калюжах оцих днів
Узріти небеса красиві й сонце.
|