Я повернуся,кохана.
Чекай мене люба,ще трішки чекай
Повернусь я кажу,повернуся
Та хто,як не я,чуєш мила,чекай
За землю свою я борюся.
Не плач,моя пташко,не плач,я молю
Помолися за мене,країну
Сьогодні я в бій за майбутнє іду
Боротися йду до загину.
Ти чуєш,матусю,я в сильнім бою
Земля загорілася,брате
У сні вчора бачив усмішку твою
Тримайсь, моя мамо,тримайся Кіндрате.
Країно бувай,я вже там в небесах
З висоти поглядаю на всіх
Ти заплакана мамо,сльоза на очах
Я боровся за Вас,я боровся-не гріх.
Не плачте мої,я Вас всіх полюбив
Чую пісню завжди солов’їну
Та повірте мені,я себе знелюбив
Що не вспів збудувати країну.
25.11.2015р.
Присвячується не відомому
Патріоту країни.
|