ТЕБЕ НЕМАЄ...
Самотня ніч така холодна й довга.
Тебе немає,очі ллють кришталь.
Застиглий слід не перейшов порогу
У дім, в кімнату, в душу...Лиш печаль
Все роздирала серце бороною.
Пекло у грудях,ти пішов у ніч .
Я б за тобою, чуєш, за тобою...
Ти лиш скажи мені, ти лиш поклич.
Та ніч мовчала, голосно мовчала...
І струмом в скроні била... аж до сліз.
Збирала розпач і печаль збирала
До переповнених важких валіз...
Самотня ніч така холодна й темна.
До серця прогорни... Зігрій, молю...
Душа стогнала та мабуть даремно
Я лиш тебе єдиного люблю?
Самотня ніч така холодна й довга, А я не знав, що мене хтось чекає, Пив печаль, в душі молився богу... -- Чому ж тебе у мене ще немає?! Пив печаль, шукав тебе по світу, Серед людей бродив наче мара... -- Жадана де ти?!... та не мав отвіту Ну скажи.... Де в той час була?.....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")