Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 25.04.2024, 17:07
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Скільки Вам років?
Всего ответов: 1573

«Нова хвиля» завершилася тріумфом грузинського дуету

Переможцем Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2008», що завершився сьогодні увечері в латвійському курортному місті Юрмала, став дует з Грузії Georgia    Переможцем Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2008», що завершився в латвійському курортному місті Юрмала, став дует з Грузії Georgia.
    Переможці отримали головний грошовий приз - $50 тис. Друге місце і $30 тис. отримав молодий український виконавець, який виступав від Росії, Ірис (Ірина Розенфельд). Третє місце і грошова премія у розмірі $20 тис дісталася італійцеві Алессандро Рісторі.

    Приз глядацьких симпатій - пам'ятний подарунок, виготовлений російською ювелірною компанією, - отримав виконавець з Вірменії Мгер.

    Алла Пугачова розділила свій приз між представітелемі Білорусі Дядьком Ваней (Іван Вабіщевіч) і представником Казахстану групою група «China Town».

Група «Заклепки» і співачка Міка Ньютон, які представляють на конкурсі Україну    Група «Заклепки» і співачка Міка Ньютон, які представляють на конкурсі Україну, опинилися на 6 і 12 місцях відповідно.

     Приз глядацьких симпатій - пам'ятний подарунок, виготовлений російською ювелірною компанією, - отримав виконавець з Вірменії Мгер.

    Алла Пугачова розділила свій приз між представітелемі Білорусі Дядьком Ваней (Іван Вабіщевіч) і представником Казахстану групою група «China Town».

    Група «Заклепки» і співачка Міка Ньютон, які представляють на конкурсі Україну, опинилися на 6 і 12 місцях відповідно.

    За наслідками інтерактивного голосування, що проводиться на офіційному сайті, перше місце зайняла Ірис (606 голосів), друге Мгер(371) і третє дует Georgia. Група «Заклепки» набрала всього 39 голосів.

    Конкурс молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля», який прийшов на зміну всесоюзному фестивалю «Юрмала», традиційно проходить на сцені юрмальського концертного залу «Дзінтарі». Цього року в конкурсі взяли участь 17 виконавців з 14 країн світу, а призовий фонд конкурсу цього року склав $140 тис. У перший конкурсний день учасники виконали хіт своєї країни, в другий - світовий хіт, а в третій день представили глядачам і членам жюрі пісню, написану спеціально для цього конкурсу. Окрім конкурсантів, на сцені залу «Дзінтарі» виступили десятки поп-виконавців.

Конкурс молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля», який прийшов на зміну всесоюзному фестивалю «Юрмала», традиційно проходить на сцені юрмальського концертного залу «Дзінтарі»
http://bashtanka.pp.net.ua/news/2008-07-29-430
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: virchi



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz