Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 28.03.2024, 14:54
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "Куточок споживача"

Поділіться новинами з користувачами!


1 2 3 ... 10 11 »

Пайка является одним из наиболее распространенных и эффективных методов соединения металлических деталей в электронике, ювелирном деле и других областях промышленности. Качество пайки во многом зависит от правильного выбора и использования припоя – специального сплава, который обеспечивает надежное и долговечное соединение элементов.

Роль припоя в процессе пайки

Припой играет ключевую роль в процессе пайки, поскольку он обеспечивает металлический мост между соединяемыми поверхностями. Под действием тепла от паяльника припой плавится и заполняет пространство между деталями, образуя прочное соединение после остывания. Выбор подходящего припоя зависит от типа материалов, температурных режимов и требований к прочности и электропроводности соединения.

Виды и характеристи ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: Вчора
 

Пиво — найбільш популярний напій серед споживачів. Тому інколи виникає питання його корисності для організму. Не всі знають, що в ньому міститься та який сорт краще вживати. Натомість ніхто не сперечатиметься з думкою, що цей смачний алкоголь завойовує серця шанувальників.

Що корисного містить пиво

Здається, пінне завжди асоціювалося з вечірками та відпочинком, але воно також має свою частку цілющих властивостей. До складу входять елементи, здатні позитивно впливати на організм людини. Помірне й усвідомлене вживання, навіть якщо це міцне пиво, може стати приємним доповненням до здорового способу життя. У складі напою знаходят ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: Вчора
 

Перегородка у ванну кімнату: як її вибрати та навіщо вона потрібна

Всі ми хоча б колись в житті користувалися шторками в ванній. Це потрібна річ: і краплям не дає розлітатися, і від несподівано відкритих дверей рятує. Але разом з тим кожен із вас знає оті незручні ситуації, коли непомітно для себе опускаєш низ штори не в ванну, а за неї, а потім виходиш не на сухий килимок, а в калюжу. Халепа, від якої ні один власник шторки не застрахований. Але ж є спосіб її уникнути — скляна перегородка у ванну кімнату вам допоможе. 

Такі перегородки можна встановити як безпосередньо на ванну, закривши її ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 24.03.2024


   Перегородка у ванну кімнату     Перегородка у ванну кімнату»         
 

Мікобен – це унікальний препарат від української компанії “Рослина Карпат”. Дозвольте мені розповісти вам про нього.

  1. Сорбент: Мікобен ефективно очищує організм від шкідливих речовин. Він абсорбує солі важких металів, які можуть накопичуватися через забруднення навколишнього середовища, споживання продуктів харчування, прийому ліків або впливу радіації. Ці солі можуть негативно впливати на функціонування різних систем організму та спричиняти ризик розвитку раку.

  2. Імуномодулятор: Мікобен Рослина Карпат підтримує імунну систему, підвищує опірність організму до стресу, переохолодження, перенапруження та зміни клімату. Він також стимулює виробництво цитоксинів, які активують клітини імунної системи та борються з раковими клітинами.

  3. Антиоксидант ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 10.03.2024
 

Людина, яка дорожить часом та коштами, обиратиме агенції перекладів, які надають не лише послуги перекладу з іноземної мови рідною, а й інші актуальні послуги. Наприклад, сьогодні багато інстанцій певних країн вимагають від іноземців надати перекладені документи, завірені у нотаріуса або з печаткою агентства. Щоб не гаяти часу на замовлення перекладу в одного виконавця, а потім звертатися до нотаріуса, краще відразу вибирати бюро перекладів з нотаріальним завіренням . Якщо ви знаходитесь у Києві, і не знаєте, яке з численних агенцій більш надійне та авторитетне, можете зупинити свій вибір на бюро перекладів «ЛЕВ». Ця компанія працює вже понад 12 років та надає широкий спектр послуг.

До того ж, бюро нотаріальних перекладів «ЛЕВ» вже багато років співпрацює з н ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 25.02.2024
 

Друзі, хочемо з вами поділитися найкрутішими ідеями та можливостями для ремонту квартир в Ірпені та інших районах Києва, що пропонує компанія NSDgroup https://nsdgroup.com.ua/uk/remont-irpin/. Але мова не про звичайний ремонт, а про реальне мистецтво, коли замовник на власні очі може спостерігати, як створюється атмосфера, де кожен куточок вражає, а кожен простір стає унікальним. Тож давайте розповімо, як ми це робить NSDgroup!

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024


   Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!»     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!    
 

Печать книг в твердой обложке: Как получить уникальный продукт по выгодной цене

Почему Печать книг в твердом переплете – лучший выбор для вашей книги?

  1. Прочность и долговечность
    Твердый переплет придает книге не только эстетический вид, но и обеспечивает дополнительную прочность. Это особенно важно для тех, кто хочет создать долговечное издание, способное выдержать множество чтений и сохранить свой первозданный вид.
     
  2. Первоклассный внешний вид
    Этот тип обложки добавляет книге стойкость к износу и придает ей уникальный внешний вид. Книга в твердом переплете всегда выглядит элегантно и представительно. Отличный вариант для тех, кто стремится создать не просто произведение, но и настоящий произведение искусства. 

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz