Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 18.04.2024, 09:39
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "Куточок споживача"

Поділіться новинами з користувачами!


« 1 2 3 4 ... 11 12 »

Людина, яка дорожить часом та коштами, обиратиме агенції перекладів, які надають не лише послуги перекладу з іноземної мови рідною, а й інші актуальні послуги. Наприклад, сьогодні багато інстанцій певних країн вимагають від іноземців надати перекладені документи, завірені у нотаріуса або з печаткою агентства. Щоб не гаяти часу на замовлення перекладу в одного виконавця, а потім звертатися до нотаріуса, краще відразу вибирати бюро перекладів з нотаріальним завіренням . Якщо ви знаходитесь у Києві, і не знаєте, яке з численних агенцій більш надійне та авторитетне, можете зупинити свій вибір на бюро перекладів «ЛЕВ». Ця компанія працює вже понад 12 років та надає широкий спектр послуг.

До того ж, бюро нотаріальних перекладів «ЛЕВ» вже багато років співпрацює з н ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 25.02.2024
 

Друзі, хочемо з вами поділитися найкрутішими ідеями та можливостями для ремонту квартир в Ірпені та інших районах Києва, що пропонує компанія NSDgroup https://nsdgroup.com.ua/uk/remont-irpin/. Але мова не про звичайний ремонт, а про реальне мистецтво, коли замовник на власні очі може спостерігати, як створюється атмосфера, де кожен куточок вражає, а кожен простір стає унікальним. Тож давайте розповімо, як ми це робить NSDgroup!

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024


   Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!»     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!    
 

Печать книг в твердой обложке: Как получить уникальный продукт по выгодной цене

Почему Печать книг в твердом переплете – лучший выбор для вашей книги?

  1. Прочность и долговечность
    Твердый переплет придает книге не только эстетический вид, но и обеспечивает дополнительную прочность. Это особенно важно для тех, кто хочет создать долговечное издание, способное выдержать множество чтений и сохранить свой первозданный вид.
     
  2. Первоклассный внешний вид
    Этот тип обложки добавляет книге стойкость к износу и придает ей уникальный внешний вид. Книга в твердом переплете всегда выглядит элегантно и представительно. Отличный вариант для тех, кто стремится создать не просто произведение, но и настоящий произведение искусства. 

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024
 

 Привіт, майбутні студенти та всі ті, хто вже давно шукає своє місце під сонцем освіти! Сьогодні вам пропонуємо ознайомитися із можливістю навчання у Житомирському філіалі Київського інституту бізнесу та технологій (КІБіТ) https://kibit.edu.ua/kolledzh-v-zhitomire/, де кожен може здійснити власну освітню мрію.

Вступна кампанія: кожен знайде своє місце

Спробуємо розібратися, як стати студентом цього унікального і чудового навчального закладу. Вступна кампанія – це справжнє випробування для тих, хто вирішив визначити свій професійний шлях, але заспокойтеся, усе не так страшно, як розказують, тим більше у Житомирському КІБіТі на вас чекають такі потрібні суспільству спеціальності, як менеджмент, фінанси, ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 23.01.2024


   Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!     Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!»     Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!    
 

Навіть у маленьких дівчаток можуть виникати гінекологічні проблеми. Зазвичай це скарги на дискомфорт, який супроводжується свербінням або виділеннями, неясним болем у животі або передчасним початком змін статевого дозрівання. Але дівчата — це не просто маленькі жінки, лікування яких вимагає хороших спеціальних знань та досвіду. Дуже важливо встановити довірливі відносини з лікарем, створити комфортну зону під час обстеження і дотримуватись правильних методів обстеження.

Часто буває важко знайти досвідчених фахівців для розв'язання проблем маленьких дівчаток. Тому радимо вам звернутись до медичного центру “Дитина”. Консультація дитячого гінеколога проходить в затишній атмосфері, лікар проведе усі необхідні обстеження з терпінням та індивідуальним підходом до кожної дитини.

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 10.01.2024
 

Для полноценного развития детского организма необходим внушительный список питательных веществ. Почетное место в нем занимают витамины группы В. Они принимают активное участие в обмене веществ, способствуют здоровому развитию тела и мозга. Именно поэтому важно обеспечить регулярное поступление полезных элементов в детский организм. Расскажем подробности в этой статье.

Особенности витаминов группы В

В-комплекс включает восемь различных витаминов. Все они относятся к категории водорастворимых, поэтому не имеют способности к накоплению. Чтобы обеспечить необходимое количество элементов в организме, рекомендуется получать нутриенты из пищевых добавок, а также продуктов питания.

В комплекс витаминов группы входят:

  • тиамин (В1) — отвечает за рост, а также укрепление нервов и мышц у детей. Принимает активно ... Читати далі
Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 20.12.2023
 

Існує кілька міжнародних сертифікатів по англійській мові, які оцінюють рівень володіння мовою учнями. Деякі з найпопулярніших сертифікатів включають:

  1. IELTS (International English Language Testing System):

    • Розроблений для визначення англійської мовної компетенції для осіб, які планують вивчати чи працювати в англомовній країні.
    • Складається з чотирьох модулів: читання, аудіювання, письмо та говоріння.
  2. TOEFL (Test of English as a Foreign Language):

    • Вимагається для вступу в багато університетів в Сполучених Штатах та інших країнах.
    • Оцінюється читання, слухання, письмо та говоріння.
  3. Cambridge English Exams (наприклад, Cambridge Certificate in Advanced English - CAE):

    • Cambridge English пропонує різні рівні сертифікатів, такі як First Certificate in English (FCE), CAE та інші.
    • Відомі с ... Читати далі
Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 15.12.2023 | Коментарі (1)
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz