Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 11:48
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всего ответов: 424
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "Куточок споживача"

Поділіться новинами з користувачами!


« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »

Сегодня нужно быть всегда на связи с родными, близкими, друзьями. Поэтому всегда имейте под рукой надежный смартфон, который обеспечит связью 24/7. Среди многих вариантов советуем обратить внимание на айфон 12 – недорогой, как свои старшие «собратья», но не уступающий им по функциональным возможностям и уже с поддержкой сетей 5G. ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 28.08.2022


   Надежный связной и электронный помощник – Айфон 12     Надежный связной и электронный помощник – Айфон 12»     Надежный связной и электронный помощник – Айфон 12    
 

Очі чутко реагують на кількість поступаючого в них світла, що в подальшому впливає на кількість вироблення організмом гормонів та вітамінів. Мелатонін потрібен ввечері, щоб краще спати, а під дією сонячного світла виробляється гормон щастя — серотонін та вітамін D, необхідний для здоров’я кісток. Вироблення таких речовин не в останню чергу пов'язане саме зі світлом.

Щоб змусити мозок і організм краще працювати, варто знати, яке світло і для якого часу доби краще використовувати. Іноді для підвищення працездатності просто достатньо змінити лампочку або пересісти ближче до вікна. Також варто розібратися з тим, як освітлення впливає на продуктивність і творчість, що дозволить правильно облаштувати світло на своєму робочому або творчому місці.

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 17.08.2022


   Як освітлення впливає на продуктивність роботи і творчість — на що звернути увагу при виборі лампочки     Як освітлення впливає на продуктивність роботи і творчість — на що звернути увагу при виборі лампочки»         
 

 Ремонт квартиры невозможен без предварительного дизайн проекта. И даже если вы не заказываете проект у специализированных фирм – интерьер своего жилища вы обязательно будете обговаривать с бригадой строителей. Но все ли они поймут с аших слов? Вряд ли. Поэтому настоятельно рекомендуем вам обращаться сделать дизайн студии киев, дизайн офиса, квартиры только к тем организациям, фирмам в столице страны, которые имею большой опыт работы.
Сейчас в Интернете большое количество информации о строительных организациях и рабочих, которые предлагают свои услуги в вопросах ремонта. Но как узнать, кто из них вас не обманет, чьи ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 16.08.2022


   Рейтинг дизайн студий и дизайна интерьера – о тех, кто создает комфорт и уют     Рейтинг дизайн студий и дизайна интерьера – о тех, кто создает комфорт и уют»     Рейтинг дизайн студий и дизайна интерьера – о тех, кто создает комфорт и уют    
 

Якщо ви робите самотужки ремонтні роботи і намагаєтеся заощадити чималу суму коштів, інформація, що у цій публікації, саме для вас! Мова буде про унікальну послугу – прокат інструменту.
Навіщо витрачати свої фінанси на придбання певного виду інструменту, якщо, наприклад, промисловий пилосос потрібен лише на день-два, коли ви під час монтажу бойлера прокладатимете електричний кабель або систему подачі води? На жаль, у деяких містах країни, навіть чималих, відсутня ця послуга, але жителям Вінниці пощастило – вони можуть у будь-який час ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 01.08.2022


Магазин з прокату та продажу інструменту №1 у Вінниці: для тих, хто бажаєте зекономити на проведенні ремонтних робіт     Магазин з прокату та продажу інструменту №1 у Вінниці: для тих, хто бажаєте зекономити на проведенні ремонтних робіт»     Магазин з прокату та продажу інструменту №1 у Вінниці: для тих, хто бажаєте зекономити на проведенні ремонтних робіт     Магазин з прокату та продажу інструменту №1 у Вінниці: для тих, хто бажаєте зекономити на проведенні ремонтних робіт
 

Все чаще и чаще перед началом ремонтов жилых, офисных помещений владельцы недвижимости обращаются за помощью к специалистам, чтобы они сделали профессиональный дизайн интерьеров. И правильно – только опытный взгляд со стороны, подсказка вовремя поможет сэкономить большие суммы денег. Нанятая самостоятельно строительная бригада, с расчетом удешевления ремонта, никогда не сможет отремонтировать квартиру так, чтобы она выглядела как на фотографии в портфолио дизайнерской фирмы. Поэтому в ремонте обязательно пользуйтесь услугами дизайнеров интерьеров!
В больших городах настоятельно рекомендуем обратиться к тем дизайнерам, которые имеют большой (не менее 3-5 лет) опыт работы. В нашей столице их не много, но среди профессионалов, которые сделают качественный дизайн интерьера киев - мастера и креативщики студии NewDesign.

 

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 28.07.2022


   Профессиональный дизайн более 20 стилей интерьеров в студии NewDesign     Профессиональный дизайн более 20 стилей интерьеров в студии NewDesign»     Профессиональный дизайн более 20 стилей интерьеров в студии NewDesign    
 

Особенности криптовалюты Polkadot (DOT): создание, стоимость и рыночная капитализация

Один вид криптовалюты является очень волатильным, стоимость второго - постепенно растет или идет на спад, а третий может неожиданно начать пользоваться популярностью, как это было с DOT - криптовалютой, стоимость которой резко подскочила в цене в конце лета 2020 года (более, чем на 1000 процентов).

В этой статье мы расскажем об истории создания этой криптовалюты и ее особенностях, а также о платформе Polkadot.

Что такое DOT?

DOT - это собственная виртуальная валюта платформы Polkadot. Криптовалюта была создана в 2017 году в количестве 10 миллионов монет, которых за 5 лет стало в 10 раз больше.  

Криптовалюта DOT имеет 3 цели: управление, функциональность и подключение.

  1. Обеспечить централизованное управление сетью Polkadot.
  2. Обеспечить высококачественное функционирование сети Polkadot без каких-либо нарушений, сбоев и тд.< ... Читати далі
Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 26.07.2022
 

Світлопрозорі зенітні ліхтарі на скатній покрівлі - це засклені ділянки покрівлі з глухими модулями, що відкриваються. В основі зенітного ліхтаря – алюмінієвий каркас, прозоре заповнення – оргскло, полікарбонат, склопакети зі спеціальним склом.

Зенітні ліхтарі вирішують дві основні завдання: забезпечення природного освітлення вдень та економія електроенергії. Крім цього, конструкція може стати частиною вентиляційної та протипожежної систем (люки димовидалення) будівлі.

Встановлюються на дахах торгово-розважальних центрів, виробничих будівель, офісних та ділових центрів, приватних будинків.

Медис-Т надає можливість зенітні ліхтарі купити різних видів, залежно від архітектури, конкретних потреб клієнтів. Основні з них:

  1. Точкові – зенітні ліхтарі призначені для локальног ... Читати далі
Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 17.07.2022
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz