Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 28.03.2024, 20:38
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

Відкритий лист Цимбалюку Валерію

    В минулому році я отримав кілька цікавих листів від користувача сайту, поета, Валерія Цимбалюка. Перші листи містили запитання щодо розміщення його творчості на сайті, але останній перевершив усі раніше отримані.

    Тож для того, щоби зняти усі питання, я вирішив написати відкритого листа пану Валерію. Можливо моя відповідь допоможе нашим користувачам, які спочатку за власним бажанням розміщують твори, а потім з невідомих, а іноді і відомих причин (але це не є виправданням грубощів і хамського відношення до будь-кого з відвідувачів сайту) починають вести себе непристойно.

-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

Ось, 29 листопада було отримано першого листа з таким проханням:



У той же день я надав ось таку відповідь нашому користувачу:



Проте пан Валерій не захотів витратити час на пошук своїх творів (цікаво, а чому це повинні робити інші люди) та зміни категорії, де вони розміщуються і знову написав аж 2 листа:







І знову, не намагаючись власноруч виправити публікації, створив третій лист, який було отримано 2 січня 2009 року:




    Аналізуючи Вашого останнього  листа, скажу Вам чесно, у чомусь таки Ви праві, пане Валерію. Можливо у нерішучості, у тій же як Ви кажете жіночості. Ви мабудь хотіли, щоби я відповів Вам триповерховими матюгами і тоді Ви було б задоволені? А ще краще - зробив усю роботу за Вас, а потім, при будь-якій примхі чи поганому настрою Ви знову мене звинуватили у провокації, адже людина, яка вже починає тебе у чомусь підозрювати, рано чи пізно зробить щось не добре. Проте, шановний пане грубіян, ніхто Вам не давав права  ображати іншу людину і звинувачувати її у створенні своїх же проблем.

    А тепер розповім, що потрібно було зробити Вам, пане Валеріє для того, щоби знайти свої вірші на нашому сайті.

    Спочатку зайти на власну поетичну сторінку - ось ланка на неї і перевірити, які там твори розміщено.

    Потім зробити те, про  про що я Вам писав раніше - скористатись пошуком по сайту.



    На сайті, з правого ( може бути і з лівого) боку, під міні-чатом є форма для пошуку будь-якої інформації по нашому сайту. Пишемо у пошуковій формі те, що Вас цікавить. Для прикладу - Вашого вірша - "Варіація з Алкея". Потім натискуємо на кнопку "Поиск":



    Після цього відкривається нове вікно з результатами пошуку. У даному випадку пошукова система знайшла 2 твори, які можуть мати відношення до пошукового запиту. Перевіряємо кожен із запропонованих творів, натискуючи на відповідні ланки:



    У першій же інформації знаходимо те, що ми шукали і бачимо, що Ваш твір, пане Валеріє, не знаходиться у Вашій сторінці тому, що він опублікований у категорії "Життя". Вам потрібно було лишень відредагувати свій твір і змінити категорію на власну (та як виявилось потім - читайте далі - Ваш вірш все ж - таки був у Вашій сторінці!!!)






    Якби Ви були уважні і читали розділи допомиги на сайті - як користуватись усіма сервісами, як друкувати вірші, для чого створені категорії, то Ви б відкрили власну особисту реєстраційну картку і побачили кількість власних публікацій, а натиснувши на них - відкрилася б сторінка з усіма творами!



     Коли я відкрив її, то побачив усі Ваші публікації!!! Тут і ті твори, які Ви шукали: "Єдиному собі" (до речі - у Вашій сторінці!!!!! - Ви цей вірш розмістили у 2 категоріях) та "Жінки...".



     Отже, пане Валерію, хочу побажати Вам на майбутнє, перед тим, як щось робити - спочатку розберіться у собі, у власних можливостях, у тому, що Вас оточує. Читайте розділи допомоги, якщо будете розміщувати на сайтах свої вірші, спілкуйтесь з іншими користувачами і не соромтеся просити про допомогу у них, адже  й інші адміни сайтів можуть бути зайняті і навіть взагалі не відповісти Вам. Порахуйте хоча б до десяти, перед тим, як давати "гарячу" відповідь людям. Раніше хотів Вам щось подібне написати, але порахувавши до ста (не до десяти :) і прочитавши Ваш девіз у особовій картці - "плювати мені на засоби головне досягнути цілі") зрозумів, що це нічого не дасть а ні Вам, а ні мені.

    А тепер дозвольте мені відкланятись Вам і подякувати за гарний струс нервової системи перед тим, як лягати спати.

    Звичайно, що Ваш аккаунт буде заблоковано, проте я даю Вам можливість вибору - або лишити свої вірші на нашому сайті, або видалити їх, хоч це і заборонено правилами сайту, коли є коментарі до віршів
(відредагуйте їх і замість твору напишіть "Видалено за бажанням/вимогою автора").

Про те, що оберете (лишити твори, чи будете їх видаляти - скільки днів для цього потрібно) - напишіть мені до привату. Після цього Ваш аккаунт буде заблоковано (усі публікації, коментарі, які Ви напишете поки Ви не заблоковані, будуть видалені).

З повагою, автор сайту "Анумо знову віршувать!"

Можливість писати коментарі до цієї публікації відключено.



  















Розділ новин: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi



Коментарів: 0


Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 


     
  Хостинг від uCoz