Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 25.04.2024, 06:08
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

конкурс від спілки "Елітер"

   Літературна творча спілка "Елітер" розпочинає творчий конкурс «УСІ МИ РОДОМ З ДИТИНСТВА», присвячений поняттям сім'ї, материнства, дитинства, родинного затишку та загальнолюдським цінностям. Для цього пропонуємо сформувати літературний альманах, надіславши на електронну адресу Літературної творчої спілки «Елітер» (eliter@i.ua) свої вірші, розповіді, повчальні історії, казки, присвячені даній тематиці до 1 травня 2012 року. В темі листа потрібно вказати «УСІ МИ РОДОМ З ДИТИНСТВА». Твори будуть опубліковані на сайті www.eliter.org.ua та видані у формі альманаху, де будуть опубліковані кращі, кожен з яких отримає по власному примірнику.

    Умови: твори надсилайте в одному файлі формату *.doc або *.txt, додатково в іншому файлі у формі анкети вказуйте ім'я, прізвище (псевдонім, якщо бажаєте), поштову адресу, контактний номер телефону та адресу електронної пошти.

АНКЕТА

    У разі невиконання, або неналежного виконання умов учасником, він не допускається до участі в конкурсі. Детальні умови конкурсу в Положенні, яке розміщено на сайті www.eliter.org.ua

Роботи приймаються:

1 квітня 2012 року – 1 травня 2012 року

За результатами проведення конкурсу буде видано альманах. Після виходу в світ альманаху, буде проведена його Презентація у червні 2012 року.

Вік учасників – необмежений.

Мова написання творів – вільна. Якщо на конкурс подаються твори написані на будь-якій іншій мові, крім української чи російської, в додатковому файлі учаснику необхідно надіслати дослівний переклад творів на українську чи російську мови.

Учасник конкурсу несе повну відповідальність за правдивість, правильність і повноту своїх анкетних даних.

Учасник несе повну відповідальність за дотримання ним авторських прав.

Брати участь можуть громадяни України, інших країн та особи без громадянства, незалежно від їхнього віку, національності та віросповідання, які мають завершені літературні твори (проза або поезія) і не заперечують проти публікації їхніх творів у виданнях Літературної творчої спілки «Елітер».

Автора може бути обмежено у публікації у виданнях ЛТС «Елітер», якщо ним не виконано умов участі, не повністю заповнена анкета, не правильно вказана тема листа «УСІ МИ РОДОМ З ДИТИНСТВА».

Автору може бути відмовлено у публікації у виданнях ЛТС «Елітер», якщо його твори закликають до порушення законодавства України та інших держав, загальнолюдських норм моралі і етики, якщо його творчість може бути образливою для інших авторів, що беруть участь у цьому конкурсі.

Конкурс має за мету:

пошук талановитих авторів, оприлюднення та популяризація їхніх творів на теренах України, реалізація їхнього творчого потенціалу в подальшому, підняття престижності літературної праці; пропагування сімейних та родинних цінностей, материнства, загальнолюдських цінностей серед дітей, молоді.

Сподіваємось на Вашу участь у конкурсі та допомогу у поширенні цієї інформації серед Ваших колег, друзів та знайомих!
З повагою, оргкомітет ЛТС «Елітер»
Розділ новин: Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції | Опубліковано: taisa75



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz