Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 25.04.2024, 05:59
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

У США опублікують невідомі твори Селінджера

  Серед творів, які можуть увійти до нового видання, - п'ять нових оповідань з циклу про родину Глассів, праця Сэлинжера про індійську релігійну філософію Веданта і роман про Другу світову війну, заснований на особистому досвіді письменника.

Раніше небачені твори американського письменника Джерома Девіда Селінджера буде опубліковано в 2015 році. Про це 25 серпня пише The New York Times. Про те, що неопубліковані твори готують до друку, заявили автори біографії письменника, яка має вийти у вересні 2013 року.

Серед творів, які можуть увійти до нового видання, - розповідь за участю одного з найвідоміших героїв Селінджера Голдена Колфілда під назвою "Останній і найкращий з Пітер Пенів"
. Рукопис оповідання з 1965 року зберігається в архіві бібліотеки Прінстонського університету, про її існування давно відомо читачам, але її ніколи не публікували. Також до публікації готують п'ять нових оповідань з циклу про родину Глассів, про яких читач знає за повістю "Френні та Зуї". Крім цього, до збірки увійде робота Селинжера про індійську релігійну філософію Веданта і роман про Другу світову війну, заснований на особистому досвіді письменника.

Заяву про те, що невидані книги Селінджера буде оприлюднено, міститься в новій книзі про життя письменника авторства Шейн Салерно і Девіда Шилдса. Нові біографи письменника стверджують, що Селінджер доручив своєму духовнику опублікувати до 2015 року не менше п'яти з його робіт.

Син письменника Метт Селінджер і видавництво Little, Brown and Company, в якому вийшов роман "Над прірвою в житі", поки ніяк не прокоментували ситуацію.

Книгу Салерно і Шилдса "Селінджер" буде опубліковано 3 вересня. 6 вересня на екранах з'явиться біографічний фільм про письменника тих же авторів і з такою ж назвою. Фрагменти картини було показано в травні 2013 року на кінофестивалі в Каннах. Творці фільму і книги заздалегідь звернулися до глядачів і читачів з проханням не розголошувати їхнього змісту, оскільки таку кількість невідомих фактів із біографії письменника буде оприлюднено вперше.

Під час роботи над новою біографією Салерно і Шилдс не зверталися за консультацією до спадкоємців Селінджера - його сина та вдови Колін О'ніл. Метт Селінджер раніше заявляв, що ні він, ні його батько ніколи не спілкувалися ні з ким з авторів і він сумнівається в достовірності джерел, якими ті користувалися. Ні Шейн Салерно, ні Роберт Шилдс не є професійними літературознавцями і дослідниками творчості письменника. Салерно найбільшу популярність отримав завдяки написання сценарію до фільму "Армагеддон", а Шилдс є автором книг на різні теми: від баскетболу до сучасної літератури. 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: virchi

    Ключові слова (теги) матеріалу: Селінджер, над прірвою у житі, США, ловець у житі, Джером Селінджер, невідомі твори


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz