Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 17.04.2024, 00:45
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350

Янукович розповів про Межигір'я, маршрут втечі та своє повернення в Україну

На прес-конференції у Росії Віктор Янукович розповів про своє ставлення до теперішньої ситуації в Україні і відповів на питання журналістів.


Сьогодні Віктор Янукович вкотре вразив українців, все ж таки з'явившись на прес-конференції у російському Ростові-на-Дону після своєї втечі з України.


Позаду Януковича встановили чотири українські прапори. Потім з'явився перший заступник генерального директора російського інформагенства ІТАР-ТАСС Михайло Гусман, який представив Януковича як президента України і вів прес-конференцію.

Поводився екс-гарант впевнено, наче вийшов проводити прес-конференцію, як раніше, на Банковій, Українському домі чи центральному штабі регіоналів кінотеатрі "Зоряному".

"Як бачите, я живий"

Більшу частину прес-конференції Віктор Янукович намагався довести, що все ще є президентом України.

"Шановні телеглядачі, шановні журналісти, настав час мені сказати про те, що я маю намір продовжити боротьбу за майбутнє України проти тих, хто страхом, терором намагається осідлати її", - розпочав він свій виступ.

"І я вирішив публічно про це заявити. Ніхто мене не скинув. Я змушений був залишити Україну під загрозою свого життя і життя своєї родини. Як відомо, Україну захопили пронаціоналістичні молодики, які представляють абсолютну меншість населення України ", - заявив Янукович.

Відповідаючи на запитання журналістів, які на часі є докази того, що він все ще президент, Янукович сказав:

"Якщо діючий президент не подав у відставку, якщо він живий, а, як бачите, я живий, і якщо цьому президенту не було оголошено імпічмент у парламенті, - він є чинним президентом".

Крім того, Янукович назвав роботу Ради останніх днів насиллям над депутатами і заявив, що ніколи цього не визнає.

Екс-президент також розповів маршрут, за яким потрапив з України до Росії, наголосивши водночас, що нікуди не тікав, а просто був змушений виїхати.

"Я з Києва переїхав у Харків. Під час мого переїзду мене обстрілювали з автоматичної зброї. Машина, яка мене прикривала, була фактично обстріляна з усіх боків", - говорить Янукович.

За його словами, він разом з Володимиром Рибаком та Андрієм Клюєвим їхали в Харків, щоби зустрітися з активом Партії регіонів. При цьому він запевнив, що страху не було. Після Харкова Янукович попросив, щоб його відвезли в Донецьк. Там зібрали актив ПР, а потім він сам вирішив летіти в Луганськ двома вертольотами.

Янукович розповів про маршрут втечі


Після цього Янукович пересувався на автомобілях і таким чином доїхав до Криму. А вже після цього він потрапив в Ростов-на-Дону - "завдяки патріотично налаштованим офіцерам". У місті він знайшов прихисток у свого "давнього товариша".

Розповідаючи про те, як вирішив поїхати, Янукович також зазначив, що до люстраційного списку Майдану потрапив навіть його внук.

"Навіть молодшого онука занесли в список людей, яких потрібно було люструвати. Старший син забрав його і сказав: я в таких умовах не можу ризикувати сім'єю", - розповів Янукович.

При цьому Янукович запевнив, що планує повернутися до України - щойно буде гарантована безпека його і його родини.

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: Черешенька



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz