Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Сб, 27.04.2024, 06:14
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

Видавничий дім «Чорнильна Хвиля» презентує книгу Сергія Тиховського «В задзеркаллі»

 

Автор: Сергій Тиховський
пригодницький роман-амнезія
Анотація до книги: Роман «В задзеркаллі» розповідає читачам про незвичайні пригоди молодого психіатра Андрія Пророка, який знаходиться на символічній межі теперішнього і минулого, подорожуючи США та Україною. Під час цієї мандрівки, як і на самій Батьківщині, його оточують рідні, друзі, люди, яким він небайдужий, і, звичайно ж, запеклі вороги. У всій цій метушні головний герой намагається віднайти якусь істину і розгадати страшну таємницю, яка свого часу змінила усе його життя.


Мова: українська
Рік видання: 2014
Кіл-ть сторінок: 112 
Обкладинка: тверда

ISBN: 978-966-2731-15-6
УДК 821.161.2-312.1
ББК 84(4Укр)6-44
Т46

 

СЛОВО ВІД АВТОРА 
Дорогі друзі! Пропоную вашій увазі свій перший роман, написаний під враженням «післястудентського життя» зі всіма його радостями та переживаннями. Можливо, місцями ви порахуєте його автобіографічним, можливо, так і є; або ж це просто вигадана історія про молодого перспективного психіатра Андрія Пророка, який під впливом життєвих та професійних обставин переосмислює сенс свого існування, веде подвійну гру з минулим і теперішнім та намагається знайти вірну стежину для наступних кроків. Вирішувати вам, адже останнє слово завжди лишається за читачем. Надіюсь, моя книга змусить вас хоч трішки відірватися від земного і подивитися на світ очима героїв роману. В будь-якому разі, вдячний за той клаптик часу, що ви потратите на прочитання цього творіння. Не забувайте, друзі, про тонку межу, яка розділяє реальність і вигадку. Тільки приємних вам вражень. З любов'ю для всіх вас.

Сергій Тиховський

 

 




 


ПЕРЕДМОВА 
Дочитавши цю неймовірну пригоду Андрія Пророка, я ще й досі не можу вгамувати серцебиття. Будьте обережні, дорогі читачі, ця оповідь може спонукати тахікардію. Адже емоції та переживання зі сторінки на сторінку просто затягують у вир подій. Все заплутано, але так неймовірно розплутується з кожною новою главою, що важко залишити книгу на потім. Метафори та порівняння такі вправні, як досвідчені мазки художника, що пише спокусливу жінку. То відчувається запах свіжозвареної кави, то парфуми Джессі, а ось ще сторінка — і відчувається запах мокрого асфальту Вашингтону. А море? Ви любите море? Після опису його автором відчувається солоний присмак на губах. Хочеться побродити тими одеськими пляжами та перестріти його… того Андрія, загубленого в реальності між США та Україною. Важко повірити, що книга для Сергія Тиховського є першою. Дуже сподіваюсь, що й не останньою. Чого йому щиро бажаю.

Христина Сирова


 

Опубліковано: Чорнильна_Хвиля



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz