Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 25.04.2024, 08:37
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

Показ українського дизайнерського мистецтва

У Нью Йорку представлять колекцію українського дизайнерського мистецтва «Найулюбленіша»

moda1Вперше в історії України та світової моди на New York Fashion Week 20 українських дизайнерів представлять єдину колекцію дизайнерського мистецтва «НАЙУЛЮБЛЕНІША»,  як втілення держави Україна з особливостями всіх її регіонів.

У цей непростий для України час 65 дизайнерів з усіх регіонів України об’єднались у національний центр дизайнерського мистецтва  Fashion Globus Ukraine, заради підтримки вітчизняного дизайнерського мистецтва, привертання уваги світового суспільства до величезного культурного потенціалу України та для волонтерської допомоги українським військовим.

  Вперше в історії української моди та New York Fashion Week, українське дизайнерське мистецтво буде представлене показом єдиної колекції  «НАЙУЛЮБЛЕНІША» як єдиної країни. З ініціативи засновниці  Fashion Globus Ukraine  Голди Виноградської  20 дизайнерів Сходу, Заходу, Півночі та Півдня разом створили сучасну українську колекцію «НАЙУЛЮБЛЕНІША». И це не просто  колекція, це ціла країна з усім її національним колоритом: стриманою елегантністю західної України, яскравою забарвленістю східної, легкою мінливістю півдня та практичністю північної частини нашої рідної неньки. Адже вишиванки та жовто-блакитні національні кольори – це далеко не вся Україна! Бо вона різна, надзвичайна та єдина. Саме на цьому наголошують автори колекції «НАЙУЛЮБЛЕНІША».

Голда Виноградська, засновник  Fashion Globus Ukraine: «Символом колекції та всїєї кампанії «НАЙУЛЮБЛЕНІША» став літак. Як символ України, якій завдяки духу та розуму українців зможе піднести свою улюблену країну над усіма хмарами, що згустились над нашою державою. У нашого проекту багато цілей, у тому числі і волонтерських, але головна наша мета – це своїми діями, думками та молитвами здолати усі випробування, зберегти красу, особистість та намисто талантівУкраїни».

Воротами любої країни є аеропорт. Ми мріємо, щоб ворота України були гостинними, безпечними та комфортними. Саме тому показ колекції відбувається в аеропортах Бориспіль, Львів та Київ

Показ супроводжують відеоматеріали хроніки з усієї країни останнього року, які відзняли журналісти ТВ каналу Ukraine Today та пісні відомих українських виконавців  –  гурту «Океан Ельзи», Руслани, гурту «Скрябін», Джамали, Онуки, гурту «С.К.А.Й».  Українська співачка SOLOMIA спеціально для цього проекту створила музичний символ – пісню на українській та англійській мові «Оранта».

 Хотілось би відзначити підтримку та подякувати за співпрацю із обладміністраціями м. Львова, Одеси та Дніпропетровська, «Міжнародним аеропортом «Бориспіль», «Міжнародним аеропортом «Київ» (Жуляни)» та  «Міжнародним аеропортом «Львів  ім. Данила Галицького».

 Особлива подяка Міністерству закордонних справ України та Генеральне консульство України в Нью-Йорку за підтримку та допомогу  з організацією вечора української культури в Нью-Йорку.

Після показу у Нью Йорку, колекція «НАЙУЛЮБЛЕНІША» національного центру дизайнерського мистецтва Fashion Globus Ukraine вирушає у національний тур країною:

5 березня – Одеса, ТЦ «САДИ ПЕРЕМОГИ»

20 березня – Львів, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького

27 березня – Дніпропетровськ, Центральний драматичний театр

Середина квітня 2015 – «Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни)

 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: Таля



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz