Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Сб, 20.04.2024, 08:09
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи потрібна зміна часу на годину вперед/назад?
Всего ответов: 438

Роздуми на сьогодення .

У кожного своя думка

і від неї шлях  .
                                           ДУМКИ ВГОЛОС .
 
                               ХТО НЕ ЧИТАЄ ТОЙ НЕ ЗНАЄ .
           У Львові в ці дні проходить книжковий форум . Людей дуже багато , але … У всіх одна проблема – у видавництв , як надрукувати книги ( бо дуже цікавих авторів , і хочеться щоб люди знали по більше , та й самому щось підробити , хоч хто ще заробив щось на СЛОВІ ?) , у покупців – за який кошт купити найнеобхідніші книжки ?
       Нажаль , у кого гроші є – нема знань , тобто знань про чесність , совість , і ніякої боязні Бога , тобто людям які не мають моралі , нема бажання чомусь навчатися . А чому , бо сама українська держава сповідує принцип – чим люди менше знають , тим в більшому рабстві , у кращому разі , у залежності до влади будуть жити . Головне люди , не хочуть і не бажають знати справжні закони життя – де чесність , совість , правда і істина регулювали би щоденне життя . А від цього і всі проблеми ! Хто хоче чесно жити – ніби скажуть усі , а насправді , по чистоті совісті хочуть жити з 15 % населення , а живуть і того менше – 1-2 % населення . Бо чесність – це сплачувати податки … Але якщо бізнесмен сплатить всі податки – він не тільки буде у нулю , а буде ще в мінусі – такі сучасні закони економічної доцільності життя в Україні ( і хай ніхто не каже що вони були кращі за совєтів , бо все якраз і відтам почалося !) .
     Але навіщо знання людям – щоб краще жити  ?  Та ні , як я і казав , в більшості вони потрібні для того щоб нечесно жити , обходити закони , а головне – навчитися хитрувати . Я вже не кажу про закони Божі … Ну що з того що ми можемо вільно все що бажаємо можемо  говорити про уряд , президента , знаємо стільки про них із засобів масової інформації – але нічого з цього  ми  не використовуємо на практиці . Хіба ми в цьому вирізняємося від росіян ? Вони не хочуть знати про свою владу , а ми знаємо про свою владу – але і там і тут влада – корупційна , брехлива , а народ і російський і український живуть у такій самій бідності .
    То напевно принцип хто читає той краще живе  – не підходить для українців . Бо навіщо знати – і не використовувати знання . Ми добре знаємо що нас влада обдурює – а сповідуємо її  інтереси . Майдан минулого року щось почав … Та його послали … на війну . Тому дарма нам книжковий форум , даремно для нас стараються видавці ( та і для себе також даремно стараються) подати побільше книжок , дарма стараються автори для нас ( і для себе також , ніби вони мудріші від нас , бо мають більше талантів , фантазій і творчих можливостей ) дають нам інформацію щоб ми краще жили – а ми залишилися на тому ж рівні що й були , а може ще й гірше – ми знаємо як краще жити , в якому напрямку іти – але не живемо ні краще , ні ідемо в кращому напрямку . Та і я дурень – я знаю як краще жити , а не живу , а ви … для себе самі вирішуйте хто ви такі … Можливо прочитаєте і щось зрозумієте , а головне вирішите як краще жити і що змінити , ну що ж читайте , а головне – ЗА БОГА НЕ ЗАБУВАЙТЕ ! І тоді , Бог дасть , і ви щось зрозумієте , хоча … Вам видніше .
З повагою ваш Ів-анн Львівський . 11.09.2015 8:16:16
 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: iv-ann



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz