Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 14:21
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи є у Вашому н.п. поетична спілка, клуб?
Всего ответов: 342

Тероризм

ЩО ТАКЕ ТЕРОРИЗМ .
У четвер близько 22:50   ( 29.10.2015) у двір будинку, в якому живе мер Львова Андрій Садовий з сім'єю, кинули гранату. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Львівській області.
Відзначається, що порушник був затриманий співробітниками міліції, які охороняють будинок мера Львова.
   Наївні люди - хочуть терором здобути владу , чи створити для правди , справедливості правильний фундамент . Колись терористами була католицька інквізиція . Хто читав історію , вивчав ті події , розуміє - тодішнє суспільтво відмирало , і "пошук відьм" там де їх не було , був марним . Не можливо в матеріальному світі , де матерія , тіло , річ не ідеальна , тобто не вічна , створити ідеальні умови для прославляння Правди , Істини , тобто Бога . Хоча сучасна толерантність довела , що не можна давати всім без розбору розвиватися . Бо виникають прочортівські , сатаниські релігії , тобто все повинно бути у певних рамках . Сучасні терористи - це здебільшого люди певних неправильних ісламістських течій , які хочуть , як і колись інквізиція , створити ідеальні умови для мусульманської (але неправильної , бо є і правильна ) віри , ніби силою і страхом можна заставити вірити в того чи іншого ідола , якого намагаються зробити богом . Бо насправді і інквізиція , і теперішні мусульмани(які є інквізиторами в ісламі) які мають тероризм в своїй основі , є віруючими в ідолів , і це вміло використовують їхні лідери .
    Правильні християни , мусульмани , буддисти , і інші віросповідання - шанують людину , буддисти взагалі всі живі створіння , тобто лише неправильні сатаністичні напрямки в кожній релігії , будують смерть , війну і розруху , а люди , байдужо спостерігаючи як вони розвиваються навколо нас , сприяють їхньому розвитку !
   Хіба можна таким способом , створити умови для правди . Для Садового ( ніхто не знає насправді як він збудував собі маєтки , бо все дуже приховано , хоча якби захотіли то б знайшли звідки він має гроші !) , ці вибухи не страшні , так як і для інших чиновників . А як завжди при таких терористичних виходках - гинуть прості люди . Садовий збудує ще собі таких декілька будинків , бо він міцно тримає Львів в своїх захланних руках ( як і кожен чиновник на Україні) , просто буде більше виконувати незаконних оборудок . (щоб компенсувати втрати в інших місцях , терористичних актах , як і кожен чиновник при владі , коли десь втрачає , ще більше в іншому місці намагається вкрасти ).
   Люди хочуть правди , але легким способом . Тобто кинути десь бомбу , створити нову маленьку чи велику війну , намагаються за допомогою революції створити нові умови для правильного життя , але все дарма - людська неорганізованість ( а головне не самозахищеність із за неорганізованості і байдужості кожного до того що твориться навколо нього ) зводить людські жертви нанівець . Бо в 2014 році , на Майдані - люди також надіялися на правду , на зміну влади , але будучи неправильно організованими - залишилися ні з чим , і тепер сепаратисти- терористи - вистрілюють найкращих людей на Сході України , де гинуть тисячами патріоти , а влада на цій війні знову має мільярдні зиски .
   Тероризм - це групування зла , яке хоче залякати не лише певних осіб ( можливо від влади) , але і взагалі усіх людей . Бо невідомо чи цей терорист не підірве бомбу в автобусі , чи в літаку , чи взагалі у поїзді , чи в іншому людному місці - тероризм - це сатаністи , які хочуть тримати людей в страху , а влада - намагається ніби їх перешкодити , а насправді допомагає розвиватися , бо в них - в терористів і влади одна мета - тримати у страху народ , який би безвільно жив і не перешкоджав владі її темним справам . Згадайте таких відомих великомільйонних терористів як Сталіна - який за будь що міг кинути в Сибір мільйони людей . А терориста Гітлера - який намагався створити нову расу - винищивши всі інші .
   Коли зло агресивне , воно добре згуртоване , а натомість добро є розєднаним , і його легко знищити . Як казав один мудрий , коли добро ховає своє світло , то зло заповнює весь світ в темряві , а як кажуть , в мутній воді легше ловити рибу , тобто нас , кожного відокремленого одного від інших ...
   Коли я це писав , я не знав що скоїться у самому серці Франції , в Парижі . Ми в всі в скорботі , бо смерть , чи на полі битв в Україні чи у Франції , чи де б вона не була , це є смерть ... Причини одні і на Україні і у Франції - це переділ влади , грошей , і використання простих людей за допомогою релігії чи людиновбивчої ідеології , для вбивства інших людей . Як це було за інквізиції , як це було в інших місцях історії , кожна війна , кожна революція - це все те саме вбивство людей . Терор - це чорна ( чортівська) сила , яка хоче залякати простих громадян , які не пильнують своє життя . Тарас писав - на сторожі треба ставити Слово ! Слово життя і правди , а не слово смерті і брехні . Ми ставимо на сторожі - власну байдужість , безликість власної душі , і те - що нас нічого в світі не обходить . Ось і зараз Україна хоче в Єворосоюз і бездумно приймає всі закони які там панують , а все за що - за гроші , які дають уряду , які ж він сам і розкрадає , французи за це мають хоча б можливість добре заробляти(отримуючи великі зарплати)  , а ми так само працюємо як і вони - а заробляємо мізерію , та це й буде така ж обстановка як в них ,чи ми таке хочемо і в себе , чи не досить нам вже своєї війни ? В тероризмі і в тому як він проникає в державу винні не прості люди , які в більшості гинуть від тероризму , а влада , але спробуй доберися до влади , коли вона себе навколо захищає і поліцією , і судами і армією ! А ми , прості люди - чим захищаємося , ми навіть не гуртуємося щоби захищатися проти цієї ж корупційної , бандитської ( як в Януковича) , чи іншої злої влади , яка тільки сприяє виникненню таких ракових пухлин як тероризм , війна , руїни , корупція , бандитизм . Чорна пятниця ( та ще й 13 листопада) , прирекла весь світ ще раз задуматися над тим , як ми живемо , і чому ми  такі байдужі коли іншим погано . Адже в повсякденному життя ми зустрічаємо і мільйони ошуканих вкладників банків , і тисячу незаконно засуджених по тюрмах , і ... всього не перелічити - але ми не захищаємось взаїмно , і байдужо споглядаємо коли іншим погано ( бо подачки грошей , не компенсують ні фізичної втрати людини ( смерть) , ані морального , психологічного тиску , від яких також виникає лише не відразу - смерть) . Люди схаменіться - не будьте байдужими !
Ваш Іван Українець . 12.11.2015 11:00:18 . 15.11.2015 10:11:04
 

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: karas



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz