Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 15:52
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

КНИГА ЗДОРОВЯ - ЩЕРАЗ ПРО ЗДОРОВЯ .

ЩЕ РАЗ ПРО ЗДОРОВЯ .

  Осінь і весна , це пора коли загострюються різні хвороби . Багато хвороб дійсно залежить від нас . Нам просто треба над цим дуже добре замислитися . Багато людей не звертають увагу на себе . В мене є знайома , яка дуже любить свого внука , і не звертає увагу на своє здоровя , і каже -  я так сильно люблю свого онука , що не маю часу навіть для себе , для свого здоровя . Я вже одній людині казав , що треба добре зрозуміти заповідь Божу - ЛЮБИ  БЛИЖНЬОГО , ЯК САМОГО СЕБЕ , тобто хіба можна любити іншого  , якщо правильно ( не егоїстично , чи егоцентрично ) не любити себе . Тобто самому собі приділяти увагу для здоровя . Якщо людина любить ближнього краще ніж себе ( про цю знайому так можна сказати , бо вона на онука тратить більше часу , а на себе зовсім ні) , то чи вона його правильно любить . Тобто , чи не може статися колись так , що вона як кажуть " душі не чаїть у своєму онукові" так , що можливо все йому дозволяє , або створює такі йому умови , що онук думає що він центр всесвіту і все крутиться навколо нього , тобто у такому вихованні є якісь  перегиби . Бо сказано , якщо хтось невірний Богові в малому , то невірний і у великому , тобто якщо хтось неправильно любить когось , то чи буде йому все добре , і його онукові , чи дітям чи іншим людям з якими він неправильно спілкується ( тобто любить ) . Ось про що треба задуматися кожному .
Восени і навесні дуже часто починаються проблеми із здоровям . Наприклад у дорослих ( можливо і в дітей також , бо бувають різні симптоми і змішані також) виникає спершу легкий кашель , згодом він все частіший і більший , можливо навіть задушливий , болить чи першить , сушить і інші відчуття в горлі , просто кашель може бути задушливий , може виникати запаморочення , тошнота , понос , пронос , болі в животі , рвоти , тобто чи все потроху , чи зокрема , чи разом , у кожного своє . Це я повторюю ще раз усім хто не зрозумів - це все через осінні і весняні польові роботи , хто неправильно палить листя і буряни .(я писав докладніше про це раніше , хто хоче може знайти ). Але що там говорити  , люди , особливо українці , так кажуть - усі так роблять , та і я , або , що буде як ще я прилучуся своїм палінням ще й до іншим , одного більше одного менше ... Це ще раз доказує те , що людина , особливо українці , сама собі ворог , і тут не треба Путіна з АТО , чи ще якогось подібного дурня , ( хитромудрого керівника в свою користь) , бо людина сама собі - дурень !
На один літр води , 40 шт.шипшини ( плодів) , столову ложку аїру( лепехи) і з 3 хв.прокипятити , на цей кипяток згодом , що ви відставили , вже не кипятивши кинути 1 ст. ложу бузини , чайну ложку подорожника , 1ст. ложку мяти ,або замість неї 2ст.ложки меліси, 2ст. ложки сушеного листя горіха ,все це запарити з 3-4 години , пити 3 рази в день по 200 гр. одноразово . Окрім того  вже окремо , на 1 літр кипятку кинути 2 ст.ложки сушеного листя горіха , тобто запарити ,з 3-4 години , і полоскати горло , скільки хочете , 3-4 рази в день . Окрім того коли кашель і всі інші бронхіальні , легеневі симптоми будуть збільшуватися , бо попереднє лікування більш профілактичне , то до минулого лікування додати - зранку і ввечері приймати мефанамінову кислоту , гліцисед ,приймати їх 1-2 рази в день , зранку і ввечері ,  якщо легший кашель то 1 раз в день АЦЦ , а як сильні кашлі то і 3-4 рази в день ( для дітей є окремі АЦЦ). Якщо вже дуже сильні симптоми кашлю і самопочуття , тобто це лікування не допомагає , треба звернутися до лікаря , і попросити щоб виписав любі кодеїнові препарати - наприклад або кодтерпін , або кодеїн ... і т.д. .Бо ускладнення можливо доведуть і до складних бронхілальних хвороб і навіть до запалення легенів , ( і все через паління бурянів , це вже доказано вченими , хто хоче про це ще знайде докладніше в інтернеті ) .
  Можливо хтось може ще щось доповнити із своєї практики , бо це лікування я вже сам перейшов , можна сказати вже його завершую , тобто сам на своїй шкурі , і на своєму здоровю перевірив , тобто , не можна рекомендувати іншим те , що на собі не відчув , не пробував , і не переконався у ефективності такого лікування , треба думати не лише про себе , але і про інших , це заповідь Божа .
 Будьте здорові . З повагою Іван Українець .04.10.2016 8:19:29

 
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: karas



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz