Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 15:39
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Скільки Вам років?
Всего ответов: 1573

Фільми - українською та безкоштовно!

https://uafilm.tv/2030-kiborgy.html

uafilm.tv - фільми та серіали українською, онлайн в HD якості.

Шановні відвідувачі сайту UAfilm.TV! Щиро раді вітати Вас на сторінці нашого проекту! Ми розпочали нашу роботу із усвідомлення того, що українські глядачі фактично позбавлені можливості дивитися якісні фільми рідною мовою. Наша мета - створити онлайн кінотеатр, де кожен зможе знайти своє улюблене кіно українською мовою або мовою оригіналу.

Ми стоїмо на тій позиції, що мова є генетичним кодом нації. Вороги винищували нашу мову протягом століть, вбиваючи її носіїв та гальмуючи культурний розвиток українців. Нашому народові давали альтернативу: або спілкуйся російською та розвивайся і роби кар’єру, або обирай українську та залишайся жебраком.

Прийшов час змін. Прийшов час відновити нашу рідну, українську мову та відродити націю.

В цьому нам допоможе мистецтво кіно. В одному мерзенний кат українського народу, В. Ленін, був правий - найважливішим із мистецтв для нас є кінематограф! Саме через нього ми зможемо донести красу, різноманіття і престижність української навіть до байдужих громадян. Не секрет, що українські студії перекладу та звукозапису є дуже конкуренто здатними. Ті, хто дивився мультфільми чи комедії в українському перекладі, вже не можуть дивитися їх жалюгідні російськомовні версії. Це свідчить про високий потенціал наших перекладачів. Ми навмисно згадали лише мультфільми та комедії, так як ці категорії частіше дивиться молодь, а саме її нам потрібно рятувати в першу чергу, щоб з часом вона врятувала Україну.

На сьогоднішній день, наші ресурси дещо обмежені, і ми концентруємося на контенті для дітей та підлітків. Але, якщо ми побачимо Вашу підтримку, відчуємо, що ресурс потрібен – будемо працювати із більшим натхненням та станемо максимально наповнювати нашу базу якісних, улюблених фільмів в українському перекладі.

За Вашої підтримки, ми сподіваємося стати флагманом серед онлайн кінотеатрів України, а головне - для тих, хто хоче дивитися контент в україномовному перекладі.

Ми формуватимемо добірку кіно високої якості з любов’ю до рідної мови, повагою до глядача та глибокою вдячністю до власників авторських прав. Вільна, україномовна Україна поверне світові, сторицею запозичену інтелектуальну власність, у якості геніальних митців, режисерів, акторів та сценаристів. Наша фінальна мета – якісне, захоплююче українське кіно.

 

Ми переможемо! Україна переможе!

 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz