Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 28.03.2024, 13:18
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви друкували поезію?
Всего ответов: 421

Демісезонне тактичне взуття

Вибір взуття – це завжди складний і часозатратний процес. Якщо говорити про купівлю берців, то тут виникає дуже багато питань і вимог, на які треба звертати особливу увагу. Демісезонні моделі вважаються найпрактичнішим взуттям, тому що їх можна носити як влітку, так і в зимовий період. Таке взуття добре пропускає повітря при високих температурах та перешкоджає потраплянню вологи взимку. Крім того, воно дозволяє зекономити кошти, оскільки замість двох пару можна придбати одну. Купити берци демісезонні варто в спеціалізованих магазинах.

Переваги демісезонних моделей

Найперше, на що треба звернути увагу, – це відсутність утеплювача, гарна теплоізоляція. Такі берці здебільшого використовують саме восени та навесні. У цей період перепади температур вночі та вдень можуть істотно відрізнятися. Тому таке взуття повинно добре зігрівати ноги при низьких температурах та запобігати потовиділенню вдень. Для того щоб забезпечити такі властивості, виробники застосовують лише натуральні, дихаючі матеріали, які здатні швидко висихати. У більшості випадків використовується мембранна тканина. Не варто забувати про висоту та розмір берців. Кожна людина має індивідуальні анатомічні властивості, тому перед купівлею треба виміряти взуття, зробити декілька кроків, аби зрозуміти, що воно дійсно добре підходить, не здавлює ногу. Висота протектора також впливає на зручність носіння й захист від холоду.

Матеріали, з яких шиють берці

Здебільшого для даного типу взуття використовують нубук або замшу. Щоб визначатися, який матеріал краще вибрати, треба брати до уваги особливості застосування берців. Наприклад, якщо ви збираєтесь ходити на полювання або гуляти в лісі, варто надати перевагу нубуку: він легше піддається очищенню, має брудовідштовхувальні властивості. Замша краще підійде для міста або для подорожей по сухій місцевості.

На що слід звернути увагу при виборі

Окрім матеріалу, необхідно також враховувати наступні особливості:

  • від ваги взуття залежить те, наскільки швидко ви будете втомлюватися при ходьбі. Саме цей показник впливає на час, який можна приділити подорожі. Краще вибирати моделі з найменшою вагою;

  • шнурівку рекомендується брати подвійну, завдяки цьому берці міцно сидітимуть на нозі й забезпечать максимальний комфорт при пересуванні по гірській місцевості;

  • колір взуття має другорядне значення. Можна вибирати на свій смак або з метою кращого маскування.

Найважливішою вимогою вважається здатність берців відштовхувати бруд і вологу. Під час дощу налипання землі значно погіршить можливість швидко пересуватися, забере багато дорогоцінного часу.

Що стосується берців із блискавкою, краще одразу відмовитися від такого варіанту. Цей тип застібки навряд чи забезпечить можливість надійно підігнати взуття по нозі. Єдина перевага блискавки полягає в тому, що такі берці зручно знімати й одягати. Отже, вибираючи взуття, варто враховувати особливості його застосування.

Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: тактичне взуття, взуття, практичне взуття, вибір взуття


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz