Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 29.03.2024, 01:38
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
У Вас є власний сайт?
Всего ответов: 551

Агенція нерухомості «Атланта»

Якщо ви цікавитеся нерухомістю, пропонуємо вашій увазі веб-портал  одеської агенції з нерухомості «Атланта».

АН Атланта - це більше, аніж інтернет-ресурс з надання послуг щодо вибору нерухомості. На відміну від інших проєктів ми пропонуємо відвідувачам сайту – потенційним клієнтам – найсучасніші технології щодо пошуку і огляду офісу, або ж поменшання для житла. Наші послуги відповідають міжнародним стандартам і, що найголовніше, ми завжди виконуємо те, що обіцяли нашим клієнтам. Наше найбільше досягнення – довіра людей, які хоч раз користувалися послугами агенції нерухомості «Атланта». 
 

Кожен, хто хоче придбати нерухомість у Одесі, може скористатися великою кількістю фільтрів та налаштувань, щоб обрати саме той варіант житла, що цікавить. Для прикладу, у нас є меню за категоріями: 
  • вторинне житло;
  • новобудови;
  • будинки;
  • ділянки;
  • комерційна нерухомість;
  • оренда. 
На вторинному ринку ми пропонуємо до вашої уваги однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, багатокімнатні квартири, а також комунальне житло. 
У категорії «Новобудови» ви можете обрати квартири у нових багатоповерхівках житлових комплексів «KADORR», «West Bilding», «Будова»,  «Гефест» «Дельта Груп».
Розділ «Будинки» традиційно поділяється на будинки і дачі.
На сайті нерухомості «Атланта» дуже велике розмаїття пропозицій у категорії  «Комерційна нерухомість». Тут є і салони краси, і готелі, і ресторани, і парковки. Є навіть можливість придбати чи склади та спортивні заклади.
А от у категорії «Оренда» - традиційна інформація про житло, яке можна орендувати у багатьох районах Одеси – Приморському, Маліновському, Суворівському, Київському. 

 

У нас ви можете підібрати квартири на ринку нерухомості у Київській, Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Волинській, Львівській та Миколаївській та інших областях України.

Акцентуємо вашу увагу на тому, що за роки роботи агенції нерухомості "Атланта", ми маємо багато відомих та надійних партнерів. Це будівельна компанія "Атланта буд", ремонтна компанія "Foroom", рекреаційний комплекс "Маямі", охоронна компанія "Антикіллер", міні-готель "Морський", компанія зберігання речей "Кладовка" та багато інших. Вони співпрацюють з нами і можуть підтвердити нашу порядність на ринку нерухомості. 

 
  

Тож запрошуємо до АН "АТЛАНТА"! Обіцяємо, що ви з користю проведете час, переглядаючи безліч пропозицій на ринку нерухомості Одеси та усієї країни!


Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz