Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 13:49
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

Центр лазерної епіляції LaserVille - з нагородою "Вибір споживача2020"!

У літню спеку кожен намагається заховатися у тінь, зайти у приміщення, де працює кондиціонер обов’язково позбутися зайвого, одягаючи легке брання з якісних, екологічних матеріалів. 
А чи задумувалися ви, що у пеку варто позбутися ще чогось. Здогадалися про що мова? Ні? Тоді ми вам підкажемо. Мова про пропозицію позбутися… рослинності на вашому тілі! І провести цю процедуру не у якомусь невідомому салоні «краси» з обладнанням від китайського «ноунейму», а у відомому салоні
LaserVille  https://laserville.com.ua/lazernaya-epilyaciya-spiny/, що має чималу популярність, а його надійність підтверджена відповідними сертифікатами.
 

Отже пропонуємо вашій увазі центр лазерної епіляції1 LaserVille, що вже має важливу нагороду та сертифікат від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру «Вибір споживача 2020». Саме цей сертифікат документально підтверджує, що наш центр є надійним та надає якісні послуги. 
Річ у тім, що видалення волосся лазером Motus AX від компанії DEKA безпечне для людей, які мають різні фототипи шкіри, і кольри волосся. До того ж лазерний апарат сертифікований у Європі, та, звісно в Україні.

 

Зауважимо, що компанією DEKA запатентована технологія епіляції в русі (MOVEO), а тому процедура проходить набагато швидше, яніж за допомогою інших лазерних апаратах. Але найголовніше інше – ви реально НЕ відчуваєте болю, бо шкіра не травмується, а ефективна система охолодження зводить нанівець нагрівання шкіри.
До питання безпеки додамо й інформацію про те, що у світі лазерне видалення волосся це найпоширеніша процедура, що гарантує тривалість ефекту. 

Ви можете зробити комплексну епіляцію, а можете лише крему ділянку:
  • ніг
  • рук
  • бікіні
  • пахв
  • обличчя
  • спини
  • живота.

А тепер найголовніше. Ми пропонуємо свої послуги для… чоловіків! Так, для сильної статі. І саме чоловіки будуть приємно здивовані, як цей найрадикальніший метод є і найбезпечнішим та найкомфортнішим. 

Отже, якщо ви вирішили скористатися нашими послугами, вам необхідно: за день або у день проведення процедури видалити волосся за допомогою бритви. Ні в якому разі не видаляти волосся пінцето та за допомогою воску, шугарінгу та електроепілятора. Також за 24 години до процедури не треба наносити крем, масло, лосьйон. І уникайте активної засмаги на сонці, чи у солярію протягом 3 днів до і після процедури.

 

1 Довідково:
Лазерна епіляція - метод радикального видалення волосся, який базується на руйнуванні волосяних фолікул лазерним променем. В результаті дії лазерного випромінювання меланін, який знаходиться в фолікулі, поглинає енергію світла, нагрівається і руйнує сусідні клітини матриксу (Паросткова зона волоса).
Через кілька тижнів після процедури стрижень волосини із загиблим «коренем» випадає.
Для максимального видалення волосся (90% - 96%) потрібен курс процедур епіляції з інтервалом від 4-6 тижнів. Кількість залежить від зони впливу, кількості волосся і швидкості їх зростання.
Кількість процедур становить від 6 до 10 і залежить від налаштувань лазерної установки, необхідної саме для вашого типу шкіри і кольору волосся. Також має значення схильність до появи нового волосся.
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: LaserVille, вибір споживача, центр лазерної епіляції, лазерна епіляція


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz