Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 07:21
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974

Якісна перетяжка керма - СТО «Автосейт»

«Водій з кермом приятелює, все дорогами мандрує» – саме такі рядки є у відомому дитячому вірші. Але якщо добре подумати, автор має рацію: водій і кермо – нерозлийвода. А коли  кажуть: «за кермом ціле життя», або «життя за кермом», то мають на увазі, що автомобіліст довгий час сумлінно працює водієм, або майже завжди користується автотранспортом, звісно як водій. І знову мова – про кермо.

А як можна дізнатися про те, що для водія автомобіль не лише стиль життя, а його пристрасть? Не знаєте? Ми вам підкажемо.
Для початку погляньте на зовнішній вигляд автомобіля. Як він вам на перший погляд? Усе чисто, ціле? Потім погляньте на заднє сидіння салону. Чи прибрано, охайно? Ну а тепер розмістіться на водійському кріслі та візьміться за кермо. Як вам, зручно? Ви відчуваєте, що ніби злилися воєдино: мінімальний рух кермом одразу «відчуває» увесь автомобіль? Якщо так, тоді вам, друзі, пощастило знайти ідеальний автомобіль, бо нічого немає кращого, аніж відчувати кожною клітиною: це саме той автомобіль, який ти давно шукав, тут можна бути годинами, і не відчувати дискомфорту. 

Але коли ви робите перший дотик до керма, берете його обома руками і щось вам заважає, значить вам треба до нас - СТО «Автосейт» https://autostate.com.ua/peretyazhka-salona-avto/peretyazhka-rulya-avtomobilya.html, вам треба НАША допомога бо тест на комфорт ви не пройшли!
 

Друзі, думаємо, що ви зрозуміли, що у такому поетично-літературному стилі ми хотіли до вас донести думку, що коли ваш автомобіль у хорошому стані і для вас автівка більше, аніж просто чотири колеса, варто більше приділяти уваги деталям. Яким саме? 
Якщо мова про салон, то перше, на що вам треба звернути увагу – кермо: розмір, якість, матеріал з якого зроблений, чи є гармонія із внутрішнім оздобленням салону тощо. Так, звернути увагу на кермо, бо ви найбільше з ним взаємодієте, зрештою, ви тримаєтеся за нього роками, якщо мова про роботу водієм.
Повірте, коли вранці ваші руки візьмуть кермо і ви відчуєте приємний дотик нової альтанкари або шкіри, то це буде схоже на ковток запашної і смачної кави. А це багато чого значить, коли день лише починається…

Тож пропонуємо вам наступне. Уважно погляньте на зразки перетягування керма, котрі зробили спеціалісти СТО «Автосейт», та одразу підійдіть до вашого автомобіля, та погляньте на кермо. Що скажете? 

 
 
Ну а поки ви відкриваєте офіційний сайт «Автосейту», щоб замовити ремонт керма вашого автомобіля, або перетягування керма сучасними зразками і кольорами альтанкари, шкіри, хочемо вам розповісти про те, що майстри «Автосейту», мають досвід понад 20 років з усіх видів робіт щодо керма автомобіля. Крім того, ми даємо 1 рік гарантії на роботу та на матеріали. Термін виконання замовлення може бути навіть один (!!!) день. До речі, за підсумками спілкування з вами ми одразу можемо сказати про вартість робіт і термін виконання. 

І як квінтесенція нашої співпраці – ви насолоджуєтесь комфортними поїздками, тримаючись за  оновлене кермо!

 
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: перетяжка керма, СТО «Автосейт», ремонт керма


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz